Al het nieuws

Van onze redactie
Londen - De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer heeft eindelijk zijn eerste zege te pakken op de ATP World Tour Finals. De afgelopen drie jaar verloor de dubbelspecialist alle negen duels die hij speelde op het prestigieuze tennistoernooi. Gisteren was daar de eerste overwinning; samen met zijn Roemeense tennispartner versloeg Rojer de Pool Marcin Matkowski en de Serviër Nenad Zimonjic: 6-2 6-4.
Matkowski serveerde ijzersterk in de eerste game en opnieuw leek Rojer een lastig duel tegemoet te gaan op het toernooi waar de beste acht dubbelkoppels van het jaar strijden om de titel. Rojer en Tecau bleken echter veel sterker dan hun lager geplaatste tegenstanders, liepen uit naar 5-1 en wonnen de set gemakkelijk.
Een vroege break in de tweede set werd nog ongedaan gemaakt door Matkowski en Zimonjic, maar een tweede klap van Rojer en Tecau kwam het duo niet meer te boven. Tecau serveerde de wedstrijd keurig uit.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.