Al het nieuws

Van onze redactie
Londen - De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer heeft eindelijk zijn eerste zege te pakken op de ATP World Tour Finals. De afgelopen drie jaar verloor de dubbelspecialist alle negen duels die hij speelde op het prestigieuze tennistoernooi. Gisteren was daar de eerste overwinning; samen met zijn Roemeense tennispartner versloeg Rojer de Pool Marcin Matkowski en de Serviër Nenad Zimonjic: 6-2 6-4.
Matkowski serveerde ijzersterk in de eerste game en opnieuw leek Rojer een lastig duel tegemoet te gaan op het toernooi waar de beste acht dubbelkoppels van het jaar strijden om de titel. Rojer en Tecau bleken echter veel sterker dan hun lager geplaatste tegenstanders, liepen uit naar 5-1 en wonnen de set gemakkelijk.
Een vroege break in de tweede set werd nog ongedaan gemaakt door Matkowski en Zimonjic, maar een tweede klap van Rojer en Tecau kwam het duo niet meer te boven. Tecau serveerde de wedstrijd keurig uit.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).