Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Texas - Zou Jurickson Profar nog wel kunnen honkballen dit seizoen? Die vraag spookte door het hoofd van honkbalminnend Curaçao de afgelopen dagen.

Pech voor de honkbalfans, want ook dit seizoen moet de 22-jarige Curaçaoënaar aan de kant doorbrengen.
Profar zal dit seizoen niet meer in actie komen voor zijn Major League-team Texas Rangers. De honkballer heeft zich laten opereren aan een schouderblessure. Na die ingreep bepaalden specialisten dat hij een streep moet zetten door dit seizoen.
Profar, op Curaçao geboren, miste door een blessure aan zijn schouder al het hele vorige seizoen in de MLB. Hij was bezig met zijn revalidatie, maar uit een MRI-scan bleek dat hij toch een operatie moet ondergaan.
In september kreeg Profar al het advies om zich te laten opereren, maar toen was er nog de hoop dat hij ook met intensief revalideren van zijn schouderblessure af kon komen.
De blessure van Profar betekent een forse tegenvaller voor Texas Rangers, die vorig seizoen veel geplaagd werd door blessures. Het team slaagde er de afgelopen drie jaar niet in om de play-offs te bereiken.
Profar werd in 2011 uitgeroepen tot een van de grootste talenten van de MLB.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.