Al het nieuws

Van onze redactie
Rotterdam - Tennisser Jean-Julien Rojer heeft gisteren met zijn Roemeense partner Horia Tecau de halve finales bereikt van het dubbeltoernooi in Rotterdam.

Het als derde geplaatste koppel was in de kwartfinale van het ABN Amro World Tennis Tournament te sterk voor de Serviër Nenad Zimonjic en Aisam-Ul-Haq Qureshi, de Pakistaan met wie Rojer in het verleden dubbelde: 7-6 (3) 7-6 (3).
Mogelijk staat de Curaçaose dubbelspecialist uit het Nederlandse Daviscupteam in de halve finale tegenover Robin Haase. Die moet dan samen met de Duitser André Begemann wel eerst afrekenen met het als tweede geplaatste Spaanse koppel Marcel Granollers/Marc López.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).