Van onze redactie
New York/Santiago - The Rolling Stones gaan volgend jaar op tournee door Latijns-Amerika, een werelddeel waar ze tien jaar lang niet zijn geweest. The Rolling Stones gaan voor het eerst naar Peru, Colombia en Uruguay, aldus The Post.
,,We kijken ernaar uit om weer te spelen in Latijns-Amerika, zeker omdat er een paar steden tussen zitten die we voor de allereerste keer aandoen. Het publiek in Latijns-Amerika scharen we onder het beste van de wereld, ze brengen een enorme energie met zich mee”, zei zanger Mick Jagger afgelopen week.
De tournee América Latina Olé begint in Santiago in Chili op 3 februari. De Stones doen ook Brazilië en Mexico aan, Lima in Peru en Bogota in Colombia. De kaartverkoop voor de tournee begint maandag 9 november.
De tournee in Latijns-Amerika volgt op die door Noord-Amerika. Gitarist Keith Richards zei onlangs te hopen dat de band volgend jaar nog een album gaat maken, maar daar werd donderdag in de persverklaring niet over gerept. The Rolling Stones maakten hun laatste album, A Bigger Bang, alweer tien jaar geleden. Richards zelf bracht onlangs voor het eerst in 23 jaar een soloalbum uit, Crosseyed Heart.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.