Het halve eiland is in rep en roer de laatste weken. Verschillende gebeurtenissen houden de gemoederen bezig. Diverse groeperingen die hun afkeuring laten horen, en die hier en daar zelfs een tikkeltje agressief lijken te worden. Als het aan hun alleen lag zouden de zaken waarschijnlijk anders zijn. Tja, vanaf de zijlijn is het altijd makkelijk praten. Ik vraag mij soms af hoe zij zouden reageren als zij voor de uitdaging(en) hadden gestaan. Aan hun reacties te horen zouden zij naar al waarschijnlijkheid niets hebben gedaan. Wij hebben heel veel te doen om ons eiland weer op de goede koers te brengen. Met vingertjes wijzen komen we er niet. Dus ik zou zeggen laten wij nou met zijn allen een stukje verantwoordelijkheid beginnen te dragen.
Albert Comenencia,
Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).