Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Tijdens de tweede avond van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) ging wederom het spreekwoordelijke dak eraf.

SEAL2Niet in de laatste plaats vanwege het optreden van wereldster Seal (foto) op de main stage. Latin-ster Juan Luis Guerra opende gisteren de avond en de tweede festivalavond werd afgesloten met een wervelende show van Marc Anthony. Op het podium bij Playa Parasasa - Sir Duke - speelden Gregory Porter en Joss Stone. De intiemere concerten vonden plaats op het binnenpodium Celia. Hier traden achtereenvolgens de 80-jarige Gladys Knight en Judith Hill op. Vandaag is de laatste avond van CNSJF.


Eerste avond CNSJF swingt als vanouds...

Wilt u het het verslag van de eerste avond van het CNSJF lezen? Neem een online abonnement op de krant.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.