Van onze redactie
Willemstad - Soab (Stichting Overheidsaccountantsbureau), heeft maandagavond op feestelijke wijze het nieuwe kantoorgebouw in gebruik genomen. Het onderkomen in Scharloo werd verruild voor een modern pand aan de Asteroïdenweg naast Promenade Shopping Center.

Soab‘We know government’, is de leuze die ook bij de opening te zien was, waarmee Soab aangeeft dat de Curaçaose overheid de voornaamste klant is. Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) kreeg een rondleiding en hield de openingstoespraak. Samen met Soab-directeur Raymond Faneyte en enkele medewerkers verrichtten zij met een druk op de knop de symbolische opening.
Soab, als stichting opgericht in 1994 om als interne auditor van de regering van de toenmalige Nederlandse Antillen te fungeren, heeft naar eigen zeggen ‘sinds 2020 flinke interne veranderingen doorgevoerd’.
Na 25 jaar onder hetzelfde leiderschap, werd een nieuwe algemeen directeur, Raymond Faneyte, benoemd in combinatie met een directieteam. Onder leiding van Faneyte, Renata Sandriman, Hardy Huisden en Candia Joseph ‘is een nieuwe weg ingeslagen met Soab, zowel strategisch als in de manier van werken’.
In lijn met deze vernieuwingen heeft Soab gekozen om na 28 jaar haar vertrouwde kantoorpand in Scharloo te verlaten ‘om haar nieuwe hybride manier van werken voort te zetten in een pand dat past bij deze werkwijze’.
,,Deze vernieuwingen binnen Soab vragen ook om een kritische blik op onze brand-identiteit en de manier waarom wij ons presenteren binnen de gemeenschap”, aldus Faneyte. ,,Dit moet wel passen bij wie wij nu zijn en waar we in de toekomst naartoe gaan. Daarom zijn we met het nieuwe directieteam in 2022 gestart met een intensief rebrandingstraject.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.