Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In de aanloop naar de vijftiende jaardag van de stichting Ride for the Roses Curaçao (RFTRC) in januari 2019, is de stichting gisteren begonnen met een variant op de ‘Walk for the Roses’.

SPORT Ride for the RosesRFTRC-vicevoorzitter Curd Evertsz stelt zich ten doel om 1.000 km te lopen tot aan januari aanstaande. Tegelijkertijd moet dit nieuwe ‘standing orders’ bij lokale banken opleveren ten gunste van RFTRC. Dit ‘Standing Order 1.000-plan’ zorgt voor een continue stroom aan inkomsten voor RFTRC en het symboliseert het belang van het blijven lopen en de doorlopende strijd tegen kanker.
De mogelijkheid bestond al voor personen en instellingen om elke maand via een standing order een bepaald geldbedrag over te maken naar de stichting. Dit kan een belangrijkere en interessante bron zijn voor de inspanningen die elk jaar geleverd worden met de Ride-Sail-Swim-Walk for the Roses. Bij alle lokale banken zijn formulieren voorhanden om een standing order te plaatsen, maar natuurlijk helpt RFTRC graag met formulieren van de bank naar keuze. Om dit onderdeel van de wervingsactiviteiten van RFTRC een boost te geven, is een nieuwe aanpak besproken. Curd Evertsz heeft met ondersteuning van zijn artsen het plan opgevat om in de resterende maanden 1.000 kilometer te lopen om zoveel mogelijk standing orders binnen te halen. Curd Evertsz legde kort geleden zijn eerste kilometers af, waarna een persconferentie volgde.
In beginsel loopt Curd Evertsz alleen, maar als meer mensen willen lopen - wat altijd een gezonde bezigheid is - dan is dat alleen mogelijk als die lopers met nieuwe standing orders voor RFTRC op de proppen komen. Aanmeldingen voor standing orders kunnen gaan via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Waar mogelijk komt Curd Evertsz ze persoonlijk tijdens zijn wandelingen ophalen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.