De uitbreiding en upgrading van het Marriott Hotel verloopt ‘voortvarend’.

marriott ,,We liggen op schema”, zegt Ben van de Klok, projectmanager van de nieuwe eigenaar Piscamar Beach Resort. De bouwactiviteiten liggen vanwege de bouwvakvakantie even stil tot 8 januari, maar volgens Van de Klok is er ‘goede hoop’ dat het hotel volgens planning december volgend jaar de eerste gasten kan ontvangen. Piscamar Beach Resort investeert 33,7 miljoen dollar in het hotel dat wordt uitgebreid met een extra verdieping met 86 kamers. Alle 334 kamers worden vervolgens opnieuw ingericht. Marriott International blijft exploitant. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.