Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ICT-bedrijf ACS Curaçao organiseerde op 8 juni evenement ‘Worry Less, Wireless’ bij Avila Beach Hotel. acsRuim zestig deelnemers uit het zakenleven van Curaçao en Bonaire namen deel aam het seminar over veiligheid in ICT.
,,We zijn erg tevreden over de opkomst”, aldus Willo Perlot, directeur van ACS Curaçao. Volgens Perlot waren er veel zogenaamde decision makers onder de aanwezigen. ,,Het seminar was bedoeld voor ondernemers, directeuren, managers en ICT-medewerkers die met de vraag kampen: hoe kan ik op een veilige manier draadloos werken? Gezien de opkomst en de feedback van de deelnemers, is dit - zoals wij hadden ingeschat - een veelbesproken onderwerp waar veel om te doen is.”
Tijdens het seminar werden drie presentaties gegeven door strategische, internationale zakenpartners van ACS: Aruba Networks (onderdeel van HP Enterprise), HP Inc. en Microsoft. Met feiten, cijfers, productpresentaties, voorbeeldprojecten en demo’s lichtten de drie sprekers toe hoe bedrijven op Curaçao veilig draadloos kunnen werken. Er werden ICT-oplossingen en -producten getoond die bedrijven helpen efficiënter en productiever te werk te gaan op een flexibele, mobiele manier. ,,De ondernemer van nu wil op een flexibele manier zaken kunnen doen en heeft daarvoor altijd en overal toegang nodig tot de juiste informatie, maar dat moet dan natuurlijk wel op een veilige manier gebeuren”, aldus Perlot.
ACS Curaçao verzekert dat dit zeker niet het laatste evenement is dat het ICT-bedrijf organiseert. ,,Gezien het grote succes van het evenement en de behoefte aan kennis en informatie over innovatie in ICT, durven wij voorzichtig te beloven in de toekomst vaker evenementen te organiseren”, aldus de ACS-directeur. De organisatie raadt geïnteresseerden aan om de website en Facebookpagina van het ICT-bedrijf in de gaten te houden voor de aankondiging van een eventueel toekomstig, soortgelijk evenement.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).