De eerste fase van het masterplan voor de algehele ontwikkeling van Marie Pampoen is gereed. Gisteren is de nieuwe inrichting van het westelijk deel van de kuststrook gepresenteerd. Het project is een initiatief van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) samen met het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN). Het gebied vanaf de pier tot bij het sportveld wordt ontwikkeld tot een recreatiepark voor de bewoners van Marie Pampoen en voor bezoekers. De Curaçao Tourist Board (CTB) coördineert het project en Heren2 Caribbean bv is belast met de implementatie van het masterplan. Demissionair minister Suzy Camelia-Römer heeft gisteren het contract voor de tweede fase overhandigd aan de projectontwikkelaar. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, zal het project in zijn geheel voltooid zijn per eind 2017.

pampoen


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).