Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Even leek het erop dat er te weinig wind zou zijn voor de Piet Dijk Race afgelopen zondag. Maar de al bijna vier decennia gehouden jaarlijkse zeilrace is onder ideale weersomstandigheden voor de zeilers gevaren.

zeilraceDeze circa 6 uur durende race, die start vanaf WSV Jan Sofat, gaat naar Klein Curaçao, waar een boei gerond moet worden om vervolgens weer op het Spaanse Water te finishen. Er deden verschillende jachten mee in zowel de cruising- als de racingklasse.
In de cruisingklasse was de strijd om de eerste plaats erg spannend tussen de Holiday en de Nimfa di Awa, waarbij de Holiday de winnaar werd. Op de derde plaats eindigde de Melody. In de racingklasse leek het erop dat de Case Tete er met de winst vandoor zou gaan. Helaas moest dit jacht na verrekening met de handicap de eerste plaats overlaten aan de Merlin Budget Marine gevolgd door de Chamba II. Het volgende zeilevenement wordt de Curaçao Regatta, die gehouden wordt op 14 en 15 april. Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).