Van onze correspondent
Den Haag - Directeur van het Curaçaohuis Ann Groot-Philipps is gerehabiliteerd.
Zij werd in februari 2014 in die functie benoemd door toenmalig premier Ivar Asjes, maar werd door Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels het leven zo zuur gemaakt dat ze na een half jaar de deur met een harde klap achter zich dicht trok. Ze werd tijdelijk gestationeerd in Brussel. Formeel behield zij haar functie, maar op het Curaçaohuis vertoonde zij zich wijselijk niet meer. Haar waarnemer Humphrey Senior verging het overigens niet veel beter. Ook die weigerde na een half jaar nog langer onder één dak met Wiels te vertoeven.
Na de komst van Eunice Eisden als nieuwe Gevolmachtigde minister (inmiddels demissionair, red.) is de werksfeer in het Curaçaohuis snel opgeklaard, zo bevestigen medewerkers die ook verheugd zijn over de terugkeer van hun in ere herstelde directeur.

directeur


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).