Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Airport Partners (CAP) heeft het bedrijf Skidata gekozen als leverancier voor het nieuwe parkeersysteem voor Curaçao International Airport. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft ook de parkeersystemen van Schiphol, Zürich Airport en Londen Heathrow Airport geleverd. Het nieuwe systeem zal eind maart worden geïmplementeerd.
CAP is ook in overleg met locale partners over het introduceren van meer betaalmogelijkheden voor het nieuwe systeem, zodat zowel met creditcards, debitcards, papiergeld en muntgeld kan worden betaald. De betaalautomaten zullen worden geplaatst bij de aankomsthal en de vertrekhal. Voor de introductie van het nieuwe parkeersysteem zal ook de apparatuur van de parkeerplaats zoals de slagbomen en de bijbehorende machines worden vervangen.

parkeersysteem


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).