Leerlingen van het Radulphus College werden gisteren getrakteerd op een klassiek concert van de celliste Chae Won Hong en pianist Julian Gargiulo. klassiekEn een traktatie was het, zo blijkt uit de reactie van de leerlingen van rond de 15 jaar. Gargiulo begon zelf pas met pianospelen toen hij 14 was. De jongeren waren onder de indruk van zijn vingervlugheid, maar ook van het prachtige spel van de celliste. Na het concert werd er nagepraat met de artiesten en maakten verschillende jongeren met hen een selfie. Ook de musici vonden de presentatie ‘boven verwachting leuk’. ,,Dit moet veel vaker gebeuren”, vond een van de leraren. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.