Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels heeft de delegatie van de douane die heeft meegedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse onderscheiden. douaniersOswald Rosa, Lennox Pinedo, Urich Striebeek, Adhelmar Antonia en Ulrich Hernandez kregen de award ‘Briando manera solo di Kòrsou den eksterior’ (schijnen als de Curaçaose zon in het buitenland). Ook Statenlid Melvin Cijntje (PS) was daarbij aanwezig. Ulrich Hernandez liep na 25 jaar voor het laatst mee in de delegatie, want hij gaat met pensioen. Maar hij stopt niet, kondigde hij aan. Urich Striebeek liep op een van de dagen 100 kilometer voor de ereronde ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).