Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning en Curoil sloegen gisteren de handen ineen om de pers te tonen hoe het vordert met de verschillende wegwerkzaamheden. Er werd een bezoek gebracht aan de Snipweg en Corriweg die zijn aangepakt. Ook werd er tekst en uitleg gegeven bij de Santa Rosaweg waar een nieuwe rotonde wordt aangelegd en waar de kruising van de Wiriweg en Beurs wordt aangepakt. Fase 1 en 2 van de werkzaamheden aan deze kruising zijn zo goed als afgerond. Met fase 3 wordt begonnen in januari van volgend jaar. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.