De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer heeft in Toronto voor het eerst in vier jaar tijd een masterstoernooi op zijn naam geschreven.

Rojer1De Nederlandse dubbelspecialist versloeg samen met Marcelo Arévalo uit El Salvador de Brits-Amerikaanse combinatie Joe Salisbury/Rajeev Ram met 6-3 6-1. De 41-jarige Rojer en zijn negen jaar jongere dubbelpartner maakten in de eerste set het verschil met een break in de vierde game. In de tweede set liepen ze snel uit naar een 4-0 voorsprong, waarna ze hun tegenstanders nog maar één game gunden. Rojer, die in het verleden ook de titels in het dubbelspel op Wimbledon, de US Open en Roland Garros won, stond in 2019 voor het laatst in de eindstrijd op een masterstoernooi. Hij won indertijd op het graveltoernooi van Madrid zijn derde masterstitel.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.