Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het spiksplinternieuwe recreatiegebied bij Marie Pampoen is officieel geopend.

MariePampoen2De openingshandeling, die bestond uit het doorscheuren van een lint, werd woensdag verricht door maar liefst vijf ministers: minister-president Gilmar Pisas, die ook als minister verantwoordelijk is voor Milieu en Natuur, Ruisandro Cijntje van Economische Ontwikkeling, Charles Cooper van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Ornelio Martina van Bestuur, Planning en Dienstverlening, en Sithree van Heydoorn van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport.
,,De ontwikkeling van dit gebied is onderdeel van een masterplan om een recreatiegebied met economische activiteiten te creëren ten behoeve van de gemeenschap van Curaçao. Tegelijkertijd dient het gebied als toeristisch product”, zo meldt de Curaçao Tourist Board (CTB), die het project coördineert. Het technische toezicht is in handen van Heren2 Caribbean en de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden van deze fase zijn uitgevoerd door de Curaçaose Wegenbouw Maatschappij BV (CWM).
Op de foto’s een impressie van de feestelijke opening.
Foto’s Jeu Olimpio/CTB


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.