Al het nieuws

De Junior League-selectie heeft van het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao uniformen gekregen voor hun deelname aan de wereldkampioenschappen in Taylor, Michigan. Dat gebeurde nadat Emil Haswell, de manager van het team via de media een oproep deed voor financiering van zaken die de jeugdige honkballers nodig hadden. Het team van de Junior League is gisteren getooid in hun nieuwe uniform afgereisd naar Michigan. Op de foto is het team te zien in gezelschap van Evelyn Kruithof-Bor, directeur en Leila Matross, adjunct-directeur van het fonds.

littleleague

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.