Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vijf relatief jonge lokale investeerders met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar hebben de handen ineengeslagen voor de realisatie van een toeristisch project, The Wikènt, bij Lagun op Bándabou. Het betreft Chiarra Lo-a-njoe, Lysayé de Windt, Michael Joseph, Ivan de Windt Jr. en Maharo Isenia.

wikentHet feit dat buitenlandse investeerders allerlei mogelijkheden hier zien inspireerde hen om hetzelfde te doen; met geloof in eigen land. Het project zal bestaan uit drie luxe cabana’s, een geïntegreerde keuken en een groot dek met ruimte voor spa en massage. Een natuurlijke grot maakt het geheel compleet.
Financiering is niet altijd eenvoudig, maar met eenheid, een degelijke voorbereiding (het doen van ‘huiswerk’) en het leren van anderen, is volgens hen succes (voor iedereen) mogelijk. Zaterdag hieven zij op locatie het glas op een geslaagde missie.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.