Al het nieuws

Zeilster Philipine van Aanholt is twee maanden voor de Olympische Spelen aan het trainen in Rio de Janeiro. Samen met haar technische coach Larry Lemieux bereidt zij zich voor op 8 augustus, wanneer haar eerste race van start gaat in de Laser Radial. Half juli zeilt zij op het olympische water nog een kleine regatta. Voor de zeilers is het belangrijk om de lokale omstandigheden te doorgronden. De 24-jarige Van Aanholt, die op Curaçao opgroeide, gaat voor de tweede keer naar de Olympische Spelen. Ze komt in Rio de Janeiro uit voor Aruba.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.