Al het nieuws

Willemstad - Het Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao zal in de week van 19 tot en met 22 februari het toneel zijn voor de International Swim Fashion Week. Gedurende deze week zullen modellen de laatste zwemkleding van bekende ontwerpers tonen. 

 

Zwemkleding van bekende internationale ontwerpers zoals Aqua Vita van Curaçao, Lybethras uit Brazilië, Island State uit Australië, Phax Swimwear uit Colombia en Sirenes de Soleil uit de Verenigde Staten zullen op de catwalk te zien zijn.
Op deze dag zullen er ook andere evenementen worden georganiseerd voor de aanwezigen, zoals cocktailfeestjes, pop-upshows, barbecues op het strand en veel meer. Op de avond van 19 februari zal het evenement worden afgetrapt met een kick-offparty.
Toegang kost 35 gulden per persoon. Een vip-pas kost 80 gulden en om de vip-afterparty bij te wonen moet 35 gulden worden betaald. Bij een vip-pas is een welkomstreceptie inbegrepen, evenals een gegarandeerde stoel op de eerste of tweede rij, een vip- goodiebag, vrij toegang tot de vip-Fashion Lounge en drie Designer Fashion Shows. Er kan ook een vip-pas voor drie dagen gekocht worden. Deze kost 214 gulden.
Het aantal kaartjes is beperkt. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 5902266.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.