Van onze redactie
Tegucigalpa - De autoriteiten in het Midden-Amerikaanse Honduras hebben vijf Syriërs aangehouden die met gestolen Griekse paspoorten naar de VS wilden reizen. Dat heeft de politie laten weten. Er is volgens de politie geen verband met de aanslagen in Parijs vrijdag. Wat de vijf in Amerika wilden doen, is niet bekend.
De Syriërs werden gearresteerd op het vliegveld van de Hondurese hoofdstad Tegucigalpa. Zij kwamen daar aan met een vlucht uit Costa Rica. De aanhoudingen doen denken aan de Syriërs die eerder werden gearresteerd op Sint-Maarten en ook met valse paspoorten reisden.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.