Saba is genomineerd voor de Caribbean Journal Travelers’ Choice Awards 2024 in drie categorieën: beste wandelbestemming, beste duikbestemming en Caribische bestemming overall.

SABAgenomineerdVoor de jaarlijkse Caribbean Travelers’ Choice Awards wordt aan lezers gevraagd om te stemmen op hun favoriete hotels, restaurants en bestemmingen in het Caribisch gebied. Dit jaar zijn er 30 verschillende prijscategorieën, van de beste Caribische bestemming tot het beste luxe resort in de regio tot het beste restaurant in het Caribisch gebied en meer. ,,Dus waar wacht je nog op? Maak uw keuzes en vertel ons uw favoriete plekken om naartoe te gaan in het Caribisch gebied”, aldus Caribbean Journal. De stemming loopt tot en met 1 oktober en is te vinden op www.caribjournal.com.

Foto Kai Wulf


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.