Het is duidelijk dat het aantal geweldsmisdrijven op het eiland ernstig uit de hand is gelopen, het lijkt bijna of er geen houden aan meer is.
Inmiddels heeft Freeport Jewelers besloten twee zaken in de Renaissance Mall te gaan sluiten aldus uw krant van 27 juni. Overigens jammer dat u zo’n belangrijk nieuws voor onze gemeenschap naar de tweede pagina heeft verschoven.
Het is natuurlijk de zoveelste aderlating die we hier krijgen, weer mensen zonder werk, mensen die traumatische ervaringen opgedaan hebben, iedere keer weer. Het lijkt er bijna op dat het een normale zaak aan het worden is.
Het is meer dan bizar dat Navarro (Justitieminister) alleen maar praat, plannen maakt en niet adequaat ingrijpt, van de week kon hij niet reageren omdat hij in China zat. Om wat te doen? Kijken hoe het gesteld is met de gevangenissen? Onvoorstelbaar dat Rosaria (PAIS) zo’n man niet terugtrekt. Volstrekt onbekwaam voor deze job, helaas is deze minister de zoveelste hoofdverantwoordelijke voor een falend beleid binnen deze regering.
Shame on all of you dat u niet in staat bent de burger, toerist en winkelier het gevoel van veiligheid te geven, ergo, enige veiligheid te bieden. Klopt het dat ik momenteel nergens controles zie? Het lijkt me toch wel zaak weer veel aanhoudingen te gaan verrichten.
J. Martina, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.