Ik denk dat Wiels zichzelf in zijn uitlatingen vooral héél erg overschat en zijn woorden ronduit dom en opportunistisch te noemen zijn. Met zijn tirades en aanvallen geeft hij eens te meer het grote gebrek aan kwaliteit en overschot aan narcisme weer. Een land hoort politiek bestuurd en geleid te worden door de besten waar zeldzame eigenschappen een vereiste zijn. Sinds 10-10-‘10 is Wiels c.s. bezig ons land langzaam naar de verdoemenis te helpen, het vertrouwen in de politiek ernstig te beschamen, op geen enkele wijze positieve bijdragen te leveren en zich slechts als een ordinaire straatvechter te gedragen. Dit ‘brudernan’ is het niveau van één van ‘onze’ politici anno 2012 op ons Dushi Kòrsou. Shame on all of you. Ik sta helemaal achter uw berichtgeving en het afdrukken in uw krant van de betreffende brief van Wilsoe aan de Verenigde Staten, die overigens barstensvol taalfouten zit en van een betreurenswaardig niveau is. Je kunt je afvragen waar een ongelooflijke domheid vandaan komt om zo’n epistel te formuleren en te versturen naar de op een na hoogste instantie in de Verenigde Staten. Als ik een vod als de onderhavige brief in mijn mailbox zou krijgen, verdwijnt die onherroepelijk in de prullenbak. Ze zullen zich zeker niets van dit epistel aantrekken, dat kan ik u wel verzekeren. De Verenigde Staten hebben inmiddels ervaring genoeg opgebouwd met o.a. landen als Nicaragua, Grenada et cetera. Ik wil uw krant dan ook bedanken voor uw nieuwsgaring, die er te allen tijde op gericht moet zijn de burger onafhankelijk te informeren.
Last but not least, wil ik de redactie vragen de lezer een overzicht te verschaffen, wellicht via de wet WOB (Wet Openbaarheid Bestuur, red.) van alle door deze regering en Staten gemaakte ‘dienstreizen’ tot 1 mei 2012, afkoopsommen en andere buitensporige, onzinnige uitgaven. 
Josef Martina, Curaçao.

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).