Ik kom al jaren op Curaçao en heb het eiland zien veranderen. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor alle Curaçaoënaars die zich jarenlang met hart en ziel inzetten voor het eiland. Neem Hato Airport. Vroeger best wel wat op te mopperen, maar nu, mooie ontvangst en vertrek en alles loopt op rolletjes. Professionele apparatuur en vakbekwame en aardige mensen.
Na een week vakantie kwamen we weer aan op Schiphol Airport. Lang taxiën voordat we aan de slurf gekoppeld werden, controle met honden, eindeloze gangen naar de bagageafhandeling en dan nog wachtrijen vóór die bagagehal. Dat doen ze op Curaçao toch echt wel beter. Goed bezig Curaçao. Mag ook wel eens in de krant.
Ward van Hoeckel,
Nederland

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).