Dat er wat moet gebeuren aan het overheidstekort begrijpt iedereen! Maar de ob verhogen van 6 naar 9 procent is wel de meest gemakkelijke weg. Iedereen weet dat hoe hoger de belastingen worden, hoe meer er steeds gerotzooid gaat worden! Zeker met drank en sigaretten. Al die buitenlandse zakenlieden die hier neerstrijken, komen niet om werkgelegenheid te creëren, of om onze economie te stimuleren, maar om zo snel mogelijk veel geld verdienen! En als de economie in elkaar stort, zijn ze weg! Maar wel met een heleboel geld op hun buitenlandse rekening.
De enige en meest eenvoudige manier voor de overheid om geld binnen te halen, is een goede deviezenbelasting. Iedereen die geld wegstuurt, betaalt! En daar komt niemand onderuit! Alle werkende illegalen, tragomeisjes en drugshandelaren dragen dan bij aan onze economie. Het rotzooien met invoerrechten en ob-gelden heeft dan geen zin meer. Kijk eens bij de kantoren van Western Union en Moneygram; dagelijks lange rijen mensen die geld wegsturen. Overheid word wakker en neem de juiste maatregelen! Het is 5 voor 12.
Joost Pronk,
Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).