De zogenaamde pastors, apostels en afgezanten van God zijn zo ontzettend bang dat de wet voor het homohuwelijk aangenomen wordt, dat zij 5.000 mensen hebben opgeroepen om aan een mars mee te doen met als motto ‘Bescherm het gezin’.
Er liepen bysides tussen, hoerenlopers, pedo’s en kerels die kinderen als M&M’s rondstrooien zonder er maar ooit naar om te kijken, die daar met hun hypocriete gezicht heilig liepen te doen want de mensen kijken en ze moeten doen alsof want anders praten de mensen. Stelletje hypocrieten! Die wet voor gelijkheid komt, want dat is hun mensenrecht of ze nou hoog of laag springen, het komt. Ze zijn gewoonweg in paniek. Igualdad! Hou van jouw naaste zoals je van jezelf houdt en doe niet met anderen wat je niet wilt dat anderen met je doen!
Arthur Donker,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.