Ik kwam pasgeleden een politiek figuur tegen helemaal beladen met gouden kettingen, medailles, kruizen, dollartekens met diamantjes en dan nog de nodige armbanden, dubbele ringen aan elke vinger en niet te vergeten dat gouden traliewerk in zijn mond. De voorraad van Hermanus Jewelers is klein vergeleken met wat deze vent aan goud had.
Ik weet dat in Arabische en Afrikaanse landen alle juwelen gedragen worden omdat het anders toch gestolen wordt, maar hier? Toen ik hem vroeg of hij niet bang was dat hij bestolen zou worden in de Eilandsraad zei hij dat het onmogelijk was omdat daar geen boeven zaten. Ik lag natuurlijk op de grond van het lachen en ik zal nooit die uitdrukking op zijn gezicht vergeten. Ik blijf écht lachen op deze klip, elke dag weer geloof me.
Arthur Donker, Curaçao

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).