Ik kwam pasgeleden een politiek figuur tegen helemaal beladen met gouden kettingen, medailles, kruizen, dollartekens met diamantjes en dan nog de nodige armbanden, dubbele ringen aan elke vinger en niet te vergeten dat gouden traliewerk in zijn mond. De voorraad van Hermanus Jewelers is klein vergeleken met wat deze vent aan goud had.
Ik weet dat in Arabische en Afrikaanse landen alle juwelen gedragen worden omdat het anders toch gestolen wordt, maar hier? Toen ik hem vroeg of hij niet bang was dat hij bestolen zou worden in de Eilandsraad zei hij dat het onmogelijk was omdat daar geen boeven zaten. Ik lag natuurlijk op de grond van het lachen en ik zal nooit die uitdrukking op zijn gezicht vergeten. Ik blijf écht lachen op deze klip, elke dag weer geloof me.
Arthur Donker, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.