-Een zo goed als failliete luchtvaartmaatschappij die bijna triomfantelijk informeert dat er binnenkort weer op Venezuela gevlogen wordt. Blijkbaar zijn de miljoenen die dit land hen nog schuldig is niet voldoende reden om hier goed over na te denken.
-Een minister die met een plan loopt om de werkgevers de eerste zes ziektedagen van de werknemer in rekening te brengen.
-Een directeur van een onderwijsinstelling die aangeeft dat het instituut een financieel debacle is, wordt door de vakbond als verrader aangemerkt.
-Een ex-minister van de ene partij wordt tot partijleider gekozen van een andere partij die tot voor kort geen enkel goed woord over had voor de eerstgenoemde partij.
Ben ik nou in de war of zijn wij in de war?
Albert Comenencia, Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).