-Een zo goed als failliete luchtvaartmaatschappij die bijna triomfantelijk informeert dat er binnenkort weer op Venezuela gevlogen wordt. Blijkbaar zijn de miljoenen die dit land hen nog schuldig is niet voldoende reden om hier goed over na te denken.
-Een minister die met een plan loopt om de werkgevers de eerste zes ziektedagen van de werknemer in rekening te brengen.
-Een directeur van een onderwijsinstelling die aangeeft dat het instituut een financieel debacle is, wordt door de vakbond als verrader aangemerkt.
-Een ex-minister van de ene partij wordt tot partijleider gekozen van een andere partij die tot voor kort geen enkel goed woord over had voor de eerstgenoemde partij.
Ben ik nou in de war of zijn wij in de war?
Albert Comenencia, Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.