Zonnepanelen voor Amador Nita kopt het Antilliaans Dagblad van woensdag 21 maart. De symbolische overhandiging heeft plaatsgevonden door de verantwoordelijke ministers van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport en Economische Ontwikkeling en natuurlijk Darick Jonis, de directeur van Aqualectra. Met al deze prachtige woorden, daden et cetera, mag je je als burger toch afvragen, overigens burgers die al jaren meedoen aan een beter milieu en het behoud van onze planeet, hoe het mogelijk is dat deze burgers nog steeds niet op enigerlei wijze worden gecompenseerd voor de geïnstalleerde zonnepanelen, ergo nog steeds maandelijks worden gestraft.
Ik denk als ik een van deze drie bestuurders zou geweest zijn, ik mij ernstig zou schamen. Alhoewel, schaamte is deze bestuurders wel erg vreemd!
Josef Martina,
Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).