Alweer een schietpartij op ’n Amerikaanse school. Bij ons wordt er zelfs geen brandoefening gehouden maar dáár wordt er al inmiddels op getraind, op dit soort geweldsexplosies in de klas. Vraag: Wat doe je als Joseph een 3 heeft gehaald voor wiskunde en hij begint met een semi-automatisch wapen om zich heen te schieten?
Antwoord: Ik trek m’n Superman-uniform aan en haal m’n zak-bazooka tevoorschijn.
Men overweegt serieus om leerkrachten óók te bewapenen.
Nederland is ‘s werelds grootste producent en exporteur van synthetische drugs. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat 300.000 kinderen per jaar depressief worden omdat ze niet op tijd hun pilletje krijgen. Beide landen zeggen dat Venezuela een narco-staat is die wapens exporteert. Venezuela produceert noch wapens, noch drugs.
De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken trad af na het verkondigen van een leugen. Vroeg of laat zullen ook andere leugens van BZ die klakkeloos door onze media worden overgenomen, het daglicht aanschouwen. Tegen die tijd is ook de grote schelp op de achtergrond voor iedereen zichtbaar.
John da Silva,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.