Het vorige MDPT smeet met geld, kopt de krant op 10 januari. Het gebeurde kan natuurlijk niemand verbazen, want laten we wel wezen, het is al vele jaren bekend hoe het toeging onder leiding van Wiels ondersteund door toenmalige regering-Asjes en de rest van het theater van de lach.
Het komt in het kort hierop neer, dat onder leiding van Wiels vele miljoenen gemeenschapsgeld is onttrokken en gespendeerd, wat gebruikt had moeten worden om de allerarmsten in onze gemeenschap een kans te geven, kinderen met een volle buik naar school te laten gaan, om kinderen niet noodgedwongen thuis te houden omdat de bus niet betaald kan worden, om kans op goede scholing te bieden en vooral om de kans die onbenut is gebleven om deze gezinnen die het zo moeilijk hebben te ondersteunen.
Het hele gebeuren komt bij mij over als diefstal van gemeenschapsgeld en diefstal dient te allen tijde bestraft te worden. Ik doe dan ook een klemmend beroep op het Openbaar Ministerie (OM) om het overmatige misbruik van gemeenschapsgeld verder te onderzoeken. Dan doel ik op de toenmalige regering-Asjes, maar ook op de korte regering van Gilmar Pisas.
Allen die verantwoordelijk zijn geweest en hebben meegedaan aan deze charade dienen onderzocht te worden. Het misbruik van gemeenschapsgeld op dit eiland dient onherroepelijk te worden gestopt.
Josef Martina,
Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).