Beste hr. Sprock,
Uw ingezonden stuk in het AD van 21 april 2017 slaat de plank totaal mis. In het kort beweert u dat de maffia als een integraal deel van onze economie beschouwd dient te worden. Daarmee beweert u tegelijkertijd indirect dat de drugshandel tevens als een deel van onze economie beschouwd dient te worden! Dat is lariekoek en een totaal bewijs van onwetendheid ten aanzien van dit ernstige en serieuze probleem. Geld dat oorspronkelijk afkomstig is uit de maffiawereld is immers nog steeds illegaal geld. Weet u überhaupt hoeveel families lijden onder dit probleem? Allemaal omdat er hebzuchtige mensen zijn die over lijken gaan voor geld. Triest. Gelukkig dat u zelf een vraag stelt waarop u zelf het antwoord niet weet. Dat getuigt weer van onwetendheid. Even voor de duidelijkheid. De MFK, waarvan dhr. Schotte als leider en oprichter fungeert, heeft nog een oprichter. Dat blijkt dhr. Corallo te zijn. Een van de grootste Italiaanse maffiabazen die god zij dank nu in de bak zit. Dit blijkt duidelijk uit de in beslag genomen documenten tijdens een huiszoeking bij dhr. Schotte. Verder was er ook sprake van een lening van om en nabij de 850.000 dollar. Dus uw bewering dat er een toontje lager gezongen moet worden wat betreft de stroman van de maffia treft geen doel en getuigt wederom van onwetendheid. De waarheid is echter anders.
R. Perret Gentil
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.