Verzoek aan alle politieke leiders om gezamenlijk af te spreken dat alle vlaggen aan lantaarnpalen en elektriciteitsmasten verwijderd zullen worden op korte termijn. De reden is simpelweg veiligheid. Toppunt van onveilig gedrag is het plaatsen van vlaggen op de twintig lantaarnpalen midden op de Julianabrug. Men is blijkbaar vergeten dat een aantal jaren geleden een journalist tegen een kraanwagen gereden is rond 23.00 uur, die bezig was met het ophangen van een politieke vlag, met dodelijk gevolg.politiekevlaggen
Aqualectra heeft al aangegeven dat ze alle vlaggen zullen verwijderen die een gevaar opleveren, of voor de paal zelf of voor de elektrabedrading.
Kijk eens naar de rotonde Hariri, waar op elke paal verschillende vlaggen zijn opgehangen en stel je eens voor dat men besluit dit ook te doen op de Julianabrug en midden in de nacht dit werk laat uitvoeren. Beste leiders, dit vraagt om problemen. Als je hierover al geen veiligheid in acht kan nemen, hoe moet dat dan als volksvertegenwoordiger of minister?
Henk Pasman, Curaçao


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).