Een snuggere ambtenaar van Suzy vindt dat verkeer komende vanuit Piscadera te hard reed bij het benaderen van de rotonde bij de afslag Julianadorp/Weg naar Westpunt/Jan Noorduynweg en dacht daar iets moois op te hebben gevonden. Tapijten van stalen hobbeltjes op korte afstanden uit elkaar. Het werkt, het verkeer staat bijna stil, het hobbelen is buitengewoon irritant. Maar als je lekker doorrijdt merk je dat je banden helemaal de kans niet krijgen om te hobbelen, je zweeft ter hoogte van de koppen van de hobbeltjes en je merkt er niets meer van. Probeer het en verbaas je over de domheid van die snuggere ambtenaar.
Carlos Weeber, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).