We weten het al lang, in ons lokaal water wordt gif toegevoegd in de vorm van chloor, zoutzuur en fluor. Welke rapporten dan ook en wat daarover rond de wereld over gepubliceerd wordt zijn leugens volgens onze lokale experts! Ik noem maar een paar rapporten: Harvard University, Kent University, Toronto’s York University, publicatie in The Journal of Epidemiology and Community Health - a British Medical Journal publication, Cochrane Review, Publicatie in The Lancet en daarnaast de uitspraken van de U.S. Department of Health & Human Services (HHS) en de publicatie in American Journal of Public Health. Zij bevestigen wat alleen al fluor voor schade aan kan richten voor ons en de natuur.
We merken hoe we systematisch vermoord worden via ons drinkwater. Die mensen die dit allemaal oogluikend toestaan in de top weten het beter en men doet er alles aan om mensen langzaam maar zeker ziek te laten worden en in een ziekenhuis te laten belanden.
Al ruim 2 jaar drinken wij geen drinkwater meer uit de kraan en halen we gezuiverd water uit de grond. Sinds die tijd zijn verschillende zaken als spierpijnen, hoofdpijnen verleden tijd. Ook werd ik me er later van bewust dat klachten bij onze honden van het drinkwater konden zijn. Ze hadden namelijk uitslag, kale plekken, alsmaar bijten, jeuk en soms knobbels waar de dierenartsen geen kuur voor hadden. Ik veranderde het drinkwater ook van onze honden en wat bleek, na een maand verdwenen alle klachten en werd de vacht van al onze honden weer gezond en de klachten verdwenen! Ook merkte ik dat de planten verbrandden als we ze uit nood water vanuit de kraan moesten geven. Bij de varens en orchideeën was dit duidelijk te zien. Regelmatig gebeurt het nog weleens dat we water hebben dat wit is uitgeslagen. Zo zien we ook nog duidelijk dat in het water dus moordenaars rondhangen voor de mens, dieren en planten.
Ik weet dat het allemaal niet belangrijk is en dat we tegen dat beetje gif moeten kunnen en daarom zijn het juist die mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn, die geen water uit de waterleiding drinken en zelfs zoveel mogelijk weren. Want is het niet zo dat het personeel onder onze leidingwaterleverancier een ‘message service’ heeft wanneer de waarden absoluut de pan uit rijzen van het water? Was het niet het personeel zelf dat ons verbood water uit de kraan te nemen en met flessen water kwam?
Wat maken we ons druk, dood gaan we toch. Laten we maar zorgen dat we een goede kerst en Nieuwjaar hebben en volgend jaar, och we zien wel! Wie dan leeft wie dan zorgt!
Fijne feestdagen.
John H Baselmans-Oracle


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).