Konket: Salariskorting 12,5% over een jaar en totaalpakket

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Om de koopkracht en de vooruitzichten op pensioenopbouw zo veel mogelijk te behouden, wordt er niet gekort op het basissalaris van ambtenaren. Verder zijn personeelsleden in de laagste schalen die door de verlaging onder het minimumloon zouden uitkomen, uitgesloten van de bezuinigingen.

Lees meer...

‘Zo veel mogelijk ruimte aan boord door stoelen leeg te houden’

Van een onzer verslaggevers

Willemstad/Amstelveen - KLM begint volgende week met aangepaste vluchten naar de Dutch Caribbean. In totaal zal Curaçao wekelijks vijf keer worden aangevlogen; in de tijd vóór corona was dit het dubbele.

Lees meer...

Stomp: Volgende week weer voedselpakketten

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De activiteiten van het Rode Kruis gaan volgende week gewoon verder vanuit een alternatieve locatie. Waar dat precies is, moest gisteren nog worden beslist. Maar een dag na de brand in Suffisant heeft de hulporganisatie al verschillende opties.

Lees meer...

Reactie Hans Slier op Josef Martina

Beste Josef, hierbij wil ik reageren op jouw reactie van 29 mei in het Antilliaans Dagblad. Allereerst dank je voor je reactie. Ik denk dat het een democratie goed is om naar elkaars meningen te luisteren en dat, indien we het niet eens zijn met elkaar, om op basis van argumenten, cijfers en statistieken met elkaar te discussiëren. Uiteraard altijd met respect. Ik ben het met de meeste zaken die jij aankaart eens, maar heb daar wel wat toevoegingen op.

Lees meer...

Konket: Bonden mogen ook plannen indienen

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De regering is eruit en heeft drie scenario’s op papier om 12,5 procent te bezuinigen in het arbeidsvoorwaardenpakket van de ambtenaren.

Lees meer...

maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).