Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft tijdens zijn tweedaagse dienstreis vorige week naar Washington ook vertegenwoordigers van oliegigant Aramco gesproken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In de eerste vier maanden van dit jaar heeft Curaçao 17 procent meer verblijfstoeristen verwelkomd. In april ging het zelfs om een groei met 24 procent.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Vereniging voor Duurzame Energie en Supermercado Luz bv (Goisco) hebben de rechtszaak met betrekking tot de terugleverregeling van zonne-energie, tegen het Land Curaçao en Aqualectra, verloren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De gezamenlijke schoolbesturen van Curaçao zijn zeker niet tegen een wettelijk geregeld Schoolveiligheidsplan, integendeel, maar dan zijn wel extra geldmiddelen en formatie vereist.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - LionsDive Beach Resort, eind jaren tachtig een keerpunt in het (geloof in het) Curaçaose toerisme, vierde afgelopen zaterdag zijn 30-jarig bestaan. Dat gebeurde met een receptie rond Piazza, het hart van het hotel, muziek en vuurwerk.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).