Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De veiling van olie die ligt opgeslagen bij de olieterminal te Bullenbaai is niet doorgegaan. Partijen zijn met elkaar in onderhandeling en proberen een regeling te treffen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De premiers van Curaçao en Aruba, Eugene Rhuggenaath en Evelyn Wever-Croes, hebben gisteren uitvoerig gesproken met secretaris-generaal Luis Almagro van de Organization of American States (OAS).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De kwestie Venezuela zal ongetwijfeld aan bod komen tijdens het tweedaagse bezoek van de premiers van Curaçao en Aruba aan Washington DC.

Lees meer...

Van onze redactie
Willemstad - Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie heeft over 2018 een positief resultaat behaald van 275.000 gulden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vanaf morgen mogen alle passagiers en bemanningsleden van de Freewinds weer vrijuit het schip af en op. Dat meldde epidemioloog Izzy Gerstenbluth in een persconferentie van Geneeskunde en Gezondheidszaken (G&Gz).

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).