Vliegreis van 22 december tot en met 4 januari kost ruim 5.000 gulden

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een vliegreis van Nederland, vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar luchthaven Hato op Curaçao, is in de kerstperiode weer peperduur. Dat er drie maatschappijen op de route vliegen, met Corendon als relatieve ‘nieuwkomer’ naast KLM en TUI, maakt voor de gewilde piekperiode weinig uit.

De meeste mensen, waaronder studenten in Nederland die hun ouders en familie op het eiland willen opzoeken, wensen het liefst vóór de kerst te vertrekken en na oud en nieuw weer terug te reizen.
Het Antilliaans Dagblad zette de huidige tarieven op een rijtje voor de ‘meest ideale’ data: zaterdag 21 december vanaf Schiphol naar Curaçao en - twee weken later - zaterdag 4 januari van Hato terug naar Nederland.

Kosten boven 5.000 gulden...

Wilt u het vervolg van dit artikel ook lezen? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.