Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het nieuwe stageseizoen is ingeluid, dit keer niet met een openingsfeest maar alweer voor de tweede keer met een sportieve activiteit. Dit laat de Curaçaose organisatie Wereldstage weten.

stagiairs

Er is gekozen voor sport om zo studenten ‘wat bewuster contact met elkaar te laten maken en het eiland te leren kennen’. ,,We zijn weer blij dat we dit seizoen vele tientallen studenten een mooie stageplek op Curaçao kunnen bieden. Bedrijven en organisaties zitten niet stil, dus dat levert diverse uitdagende stageplekken op”, aldus senior accountmanager Janneke Wijns.
Dit jaar is het Wereldstage ‘Kick-Off Event’ georganiseerd in samenwerking met Windsurfing Curaçao, Scuba Lodge en Bootcamp Curaçao. Wereldstage: ,,Ook als start van dit seizoen maakten studenten op een positieve sportieve manier kennis met elkaar en het eiland. Wereldstage heeft ervoor gezorgd dat de studenten een aantal verschillende activiteiten van het eiland leerden kennen, en heeft hen aan het werk gezet met een sportieve bootcamp. Hierdoor zijn de jongelui op een geheel nieuwe manier met elkaar in aanraking gekomen. Curaçao al direct aan het begin van de stage op zo’n mooie manier te leren kennen heeft als positief effect dat de studenten straks ook bezoekende familieleden en vrienden kennis kunnen laten maken met het prachtige Curaçao.” Op zaterdag 10 oktober organiseert Wereldstage een informatiebijeenkomst in Den Haag voor studenten, ouders en docenten.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.