Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Kralendijk - EZ Air laat het onderhoud van de vliegtuigen doen in de Colombiaanse hoofdstad Bogota. ,,Het uitvoeren van het onderhoud in Bogota is nodig door het feit dat EZ Air niet beschikt over eigen hangaarruimte op de Curaçaose luchthaven Hato”, aldus de vliegmaatschappij desgevraagd in een toelichting.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Het coalitieakkoord tussen MPB en UPB heeft als motto een combinatie van de beide partijslogans tijdens de verkiezingen: ‘Jij verdient een beter Bonaire in een stabiele en hoopvolle omgeving’.

Lees meer...

Feitenonderzoek BIA afgerond
OM: Geen bewijs enige misstand inzake uitgifte erfpachtgrond bij vliegveld
Van en onzer verslaggevers
Kralendijk - Het feitenonderzoek van het Team Bestrijding Ondermijning (TBO) naar de transactie omtrent de uitgifte van een erfpachtperceel door Bonaire International Airport (BIA) aan Dabboussi Real Estate (DRE) is afgerond.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Vertegenwoordigers van Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) hebben in Suriname deelgenomen aan de jaarlijkse ‘Wider Caribbean Sea Turtle Conservation Network’ (Widecast).

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - De Tweede Kamer vraagt van staatssecretaris Raymond Knops een brief over de verkiezingen op Bonaire. Met name het systeem van stemmen bij volmacht staat ter discussie, vindt de commissie voor Koninkrijksrelaties.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).