Het Antilliaans Dagblad lanceert vandaag zijn nieuwe digitale platform voor abonnees. De dagelijkse gratis artikelen op de website blijven te lezen, maar de online krant is volledig vernieuwd en verbeterd.

ADletters logoSamen met VSI (www.vsi.cw) op Curaçao, is gezocht naar een gebruikersvriendelijke manier om de digitale krant leesbaarder te maken; zowel op desktop als op mobiele apparaten. De krant is niet alleen beter beveiligd, maar er kan nu ook direct online betaald worden waardoor de lezer - waar ter wereld ook - op elk gewenst moment 24/7 onmiddellijk toegang krijgt tot de editie van die dag of desgewenst tot het gehele digitale archief. Een handige nieuwe functionaliteit is dat er gezocht kan worden op key-woorden in het digitale archief.
ABCourant nv, de uitgever van het Antilliaans Dagblad, wil hiermee een stap zetten in de toekomst van meer vraag naar online dienstverlening en tevens een betere service bieden aan klanten. Eventuele suggesties en commentaar zijn welkom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitgever/directeur
Mike Willemse

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.