Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aqualectra en de ministeries van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en Economische Ontwikkeling (MEO) hebben een campagne gelanceerd waarin bedrijven en particulieren in de publieke omgeving worden opgeroepen te helpen met het aanbrengen van kerstversiering.

VersierwedstrijdOnder het motto ‘Kòrsou ban biba Fin di Aña’ (Curaçao laten we het einde van het jaar beleven) gaat het eigenlijk om een wedstrijd tussen wie van families, bedrijven en wijken de mooiste versiering maakt.
Er wordt een jury ingesteld die tussen 10 en 29 december bij alle deelnemers langsgaat. Overigens zorgen Aqualectra, VVRP en MEO ervoor dat de binnenstad versierd wordt.
Aan de wedstrijd zijn drie prijzen verbonden in drie categorieën, te weten voor het mooist versierde huis, bedrijf en de beste openbare ruimte in de wijk. De eerste prijs is 1.000 gulden, de tweede 750 en de derde 500. Voor de mooiste wijk wordt een prijs van 2.500 gulden uitgeloofd en uitgereikt aan een charitatieve instelling die door de wijkbewoners wordt aangewezen. Waar het gaat om de openbare ruimte zal Aqualectra zorgen voor de stroomvoorziening. Er wordt daarom voor deze deelnemers een informatiesessie gehouden.
Voor deelname moet ingeschreven worden vóór 9 december door het versturen van een mail met naam, adres en telefoonnummer en wat en waar versierd wordt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).