Even geen mantelpak of jas en das, maar vrolijke folkloristische kledij. De ministers van Curaçao gingen er trots mee op de foto.

Vlak voor ‘Dia de Bandera’ (Dag van de Vlag) op 2 juli zijn ze gepubliceerd door Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS). De dag erop, 3 juli, is de Marcha di Seú; 24 groepen doen mee aan deze optocht met veel folklore. Op de foto gingen premier Pisas, vicepremier Larmonie-Cecilia en de ministers Cijntje, Pietersz-Janga, Martina, Hato, Silvania, Cooper en Van Heydoorn. Genomen op diverse locaties, laten ze zien wat Curaçao allemaal te bieden heeft: de knoek, de Pontjesbrug, monumenten, de markt en het mangrovepark.
FOTO’S OWCS

 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).