Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vijf relatief jonge lokale investeerders met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar hebben de handen ineengeslagen voor de realisatie van een toeristisch project, The Wikènt, bij Lagun op Bándabou. Het betreft Chiarra Lo-a-njoe, Lysayé de Windt, Michael Joseph, Ivan de Windt Jr. en Maharo Isenia.

wikentHet feit dat buitenlandse investeerders allerlei mogelijkheden hier zien inspireerde hen om hetzelfde te doen; met geloof in eigen land. Het project zal bestaan uit drie luxe cabana’s, een geïntegreerde keuken en een groot dek met ruimte voor spa en massage. Een natuurlijke grot maakt het geheel compleet.
Financiering is niet altijd eenvoudig, maar met eenheid, een degelijke voorbereiding (het doen van ‘huiswerk’) en het leren van anderen, is volgens hen succes (voor iedereen) mogelijk. Zaterdag hieven zij op locatie het glas op een geslaagde missie.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).