Curaçao Clean Up (CCU) heeft samengewerkt met reddingsorganisatie Citro om de mangroves schoon te maken bij de duiksite ‘Piedra di Sombre’, tussen Caracasbaai en Jan Thielbaai, ter afsluiting van ‘september schoonmaakmaand’.

magrove,,In dit prachtige mangrovegebied, moeilijk bereikbaar vanaf het vaste land, ligt aangespoeld zwerfvuil, maar ook dumpvuil vanaf de ‘mirador’ van Vista Royal”, aldus CCU. De actie leverde 70 zakken met een gewicht van ruim 700 kilo op dat door Citro is meegenomen. Het was de afsluiting van een tweeweekse opruimagenda waar 2.400 vrijwilligers in één dag op 95 locaties maar liefst 410.000 kilo zwerf- en dumpvuil opruimden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).