Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De aanstelling van Steven Martina (MAN) als minister van Economische Ontwikkeling (MEO) zal niet zoals eerder gesteld morgen plaatsvinden, maar pas op 22 mei. Dat is in overleg met de gouverneur besloten en gisteren officieel bekendgemaakt.

F04 Steven Martina,,Ook al is de in functiestelling niet op 11 maart zoals eerder aangekondigd, de voordracht van de kandidaat blijft geldig”, aldus de regering.

Giselle Mc William (MAN) blijft dan ook voorlopig nog even de minister van Economische Ontwikkeling. ,,Voor mij zijn het dus nog niet de laatste loodjes”, is het enige wat zij erover kwijt wil.

Steven Martina stelt desgevraagd dat hij op verzoek van de gouverneur heeft ingestemd met het uitstel en dat ‘hier wel redenen aan ten grondslag liggen, maar dat hij hier niet over kan uitweiden omdat de inhoud van het overleg met de gouverneur niet voor het publiek is’.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).